Je kunt zo veel meer met verkeer

Wie is meer met verkeer

Een verkeerskundige in hart en nieren. 15 jaar lang als verkeerskundig adviseur en projectleider werkzaam geweest bij een verkeerskundig adviesbureau. Opdrachtgevers waren gemeenten, provincies maar ook particulieren, projectontwikkelaars en advocatenkantoren. Gedetacheerd geweest bij diverse gemeenten en andere organisaties zoals CROW, het kenniscentrum op het gebied van verkeer, vervoer en infrastructuur.

 

Door de vele verkeersonderzoeken en verkeersanalyses die ik gedaan heb weet ik data op waarde te schatten. Begonnen als ontwerper, zodat ik nu nog steeds in staat ben ontwerpen te "lezen". De behaalde certificering als verkeersveiligheidsauditor geeft mij de erkenning een expert op het gebied van wegontwerp, gedrag en verkeersveiligheid te zijn. Mijn passie ligt bij het geven van onderbouwde verkeersadviezen die bijdragen aan de verkeersveiligheid, leefbaarheid en bereikbaarheid.

 

Door de detacheringservaringen en externe contacten die ik als projectleider heb, beschik ik naast goede communicatieve vaardigheden over de juiste "voelsprieten" voor bestuurlijke en organisatorische verhoudingen. De integrale samenwerking met andere vakdisciplines, organisaties en belanghebbenden zie ik als aanjager om projecten voor elkaar te krijgen, maar ook het eindresultaat is beter en mooier als je er samen iets van kunt maken. Want, uiteindelijk maakt iedereen op zijn of haar eigen manier gebruik van de openbare ruimte. 

 

 

meer met verkeer is meer

Meer met verkeer is meer dan één persoon. Samen met andere deskundigen werk ik aan uw vraag voor het beste resultaat. Voor de opdrachtgever wel altijd één aanspreekpunt, namelijk mij namens meer met verkeer!